Dierenverzekeringen

Ongevallen en verwondingenpolis

U kent de uitdrukking vast wel: Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat een hond of kat betrokken raakt bij een ongeval of verwond thuis komt. Geen nood want Pico Bello Ongevallen en Verwondingenpolis biedt dekking voor verwondingen ten gevolge van een ongeluk/ongeval. Denkt u maar eens aan het inslikken van giftige stoffen of scherpe en gevaarlijke voorwerpen. En hoe vaak komt het wel niet voor dat een kat uit het raam of van een balkon valt.

vanaf € 5,60 per maand
DIRECT AANVRAGEN

Ziektekostenpolis

Dieren zijn net als mensen en kunnen ziek worden daarvoor gaat u naar uw dierenarts of kliniek. De financiele gevolgen van een zieke hond of kat kunnen hoog oplopen. Wij van Pico Bello kunnen niet voorkomen dat uw hond of kat ziek wordt maar er wel voor zorgen dat alle medisch noodzakelijke hulp wordt geboden en u bijstaan in de kosten van een dierenarts of kliniek.

vanaf € 9,10 per maand
DIRECT AANVRAGEN

Combinatiepolis

De Combinatiepolis is een polis die dekking biedt tegen de medisch noodzakelijke kosten van verwondingen ten gevolge van een ongeval en/of ziekte. Het 2 in 1 principe. U hoeft dus geen ongevallen en verwondingenpolis + ziektekostenpolis af te sluiten maar doet dit in 1 polis, de combinatiepolis. Tevens worden bij de combinatiepolis op medische indicatie ook de castratie voor maximaal 60%, sterilisatie 40%, tandheelkundige hulp voor maximaal 50% vergoed.

vanaf € 15,00 per maand
DIRECT AANVRAGEN

Combinatiepolis + Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering is uw huisdier ook gedekt tegen de medisch noodzakelijk diergeneeskundige hulp in het buitenland tijdens uw vakanties. De reisverzekering biedt dekking voor landen binnen de Europese gemeenschap. De reisverzekering is een aanvullende verzekering op een combinatiepolis.

vanaf € 19,00 per maand
DIRECT AANVRAGEN

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% wettelijk verplichte assurantiebelasting

Bereken uw premie
Bereken de premie voor uw hond en/of kat:

Verzekeringsvorm:

Het gewicht van uw huisdier:

De leeftijd van uw huisdier:

Betaling:


Vermelde premie is in Euro en incl. 21% wettelijk verplichte assurantiebelasting

Laatste nieuws:
04-11-2010
BETAAL NIET TE VEEL !!!
Er zijn DIERENKLINIEKEN die voor
een eenvoudig consult een
uurtarief van 620,-- euro.

Lees meer
Laatste nieuws:
06-11-2009
ALS UW HOND OUD WORDT
OUDERDOM BIJ HONDEN
Waardevolle tips van Pico Bello huisdierenverzekering.
Voeding-Ver.

Lees meer
Laatste nieuws:
19-01-2009
zelf niet ziek worden
Speciale TIP van huisdierenverzekering Pico Bello

A Hoe krijg je snel na een ongeval.

Lees meer